انتخاب پرحاشیه رییس فدراسیون سوارکاری در غیاب وزارتی‌ها/ فقط یک نامزد در مجمع حاضر شد

حقوق_ورزشی, وکیل_ورزشی, انتخابات_فدراسیون_اسب_سواری, موسسه-حقوقی_امید_نوید, وزارت_ورزش, lohgtj_,chvj_,vca

انتخاب پرحاشیه رییس فدراسیون سوارکاری در غیاب وزارتی‌ها/ فقط یک نامزد در مجمع حاضر شد

مسعود خلیلی با ۴۵ رای به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد. مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران، امروز(شنبه) در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد و ۴۷ نفر از اعضای حاضر در مجمع، برگ رای خود را به صندوق انداختند.

محمدکاظمیان، ‌محمداسد مسجدی و مسعود خلیلی نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات فدراسیون سوارکاری بودند که مسجدی و کاظمیان ۲ نامزد انتخابات ریاست این فدراسیون در مجمع غایب بودند و غیبت آن‌ها به منزله انصراف تلقی شد.

در پایان این مجمع مسعود خلیلی با ۴۵ رای به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری انتخاب شد. ۲«مورد از آرای ماخوذه به دلیل مخدوش بودن باطل اعلام شد.

درحالی که قرار بود مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری شنبه ۲۱ خرداد سال جاری با حضور ۳ نامزد شامل محمدکاظمیان، ‌محمد اسد مسجدی و مسعود خلیلی برگزار شود، وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد به دلیل بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایت‌های واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون، انتخابات این فدراسیون باید با ۱۰ روز تعویق برگزار شود اما در نهایت فدراسیون سوارکاری اعلام کرد که مجمع انتخاباتی این فدراسیون ۲۱ خرداد سال جاری برگزار می‌شود و به صورت رسمی از سوی وزارت ورزش و جوانان در خصوص لغو یا عدم برگزاری انتخابات تصمیمی اعلام نشده است.

در شرایطی که قرار بود محمد پولاگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، مجید شهیدی به عنوان مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان، پریچهره، سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی وزارت ورزش و جوانان و سیاوشانی به عنوان معاون امور مجامع فدراسیون‌های ورزشی در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری حضور پیدا کنند، همگی غایب بودند.

طاهره طاهریان به عنوان نایب رییس کمیته ملی المپیک و نماینده این کمیته در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری حضور داشت و محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی پارالمپیک در این مجمع غایب بود.

مسعود خلیلی، نامزد انتخابات فدراسیون سوارکاری در مورد حواشی به وجود آمده پیرامون انتخابات این فدراسیون، اظهار کرد: اولین پیام برگزاری مجمع انسجام جامعه سوارکاری است، پیام دوم اقدامات مطلوب هشت سال اخیر است. مساله سوم نیز این که وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک نهادهای نظارتی هستند و وزارت باید ناظر و حامی فدراسیون سوارکاری باشد.

او ادامه داد: در ثبت نام کاندیدادها و طی مراحل، بنده و همکاران بنده هیچ‌گونه دخالتی نداشتند و کمیسیون‌ها با حضور نمایندگان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

نامزد انتخابات فدراسیون سوارکاری ادامه داد: پولی که به فدراسیون سوارکاری طی سال گذشته داده شد، برابر بودجه سال ۹۳ بود.

نکته قابل اشاره این که ناصر رزاقیان، رییس هیات استان گلستان در حالی که قرار بود سید محمد پولادگر به عنوان رییس مجمع حضور پیدا کند به عنوان رییس مجمع، انتخاب شد.

مهدی انتظام رییس هیات سوارکاری گیلان، شعبانی رییس هیات سوارکاری قم و الهام فرد نماینده ورزشکاران به عنوان ناظر بر اجرای روند انتخابات، تعیین شدند.

در شرایطی که حسین اوجاقی، رییس سازمان ورزش شهرداری تهران به عنوان نماینده شهرداری در این مجمع حضور پیدا کرده بود، با ترک مجمع در این انتخابات شرکت نکرد. در این مجمع هم‌چنین، حسین بابویی رییس فدراسیون دانش آموزی و تجلی نماینده فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی غایب بودند.

انتخاب نماینده باشگاه‌داران نیز به دلیل اعلام بی‌اطلاعی باشگاه‌داران از ثبت نام در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری و با موافقت اعضای مجمع به برگزاری مجمع عمومی بعدی فدراسیون سوارکاری موکول شد.

محمد عبدالهی به عنوان نایب رییس اول، الهام کیان مهر به عنوان نایب رییس دوم، مهدی رفعت به عنوان خزانه دار، شاهرخ مقدم به عنوان نماینده مربیان و ثریا دارابی به عنوان خبره ورزشی زن در هیات رییسه فدراسیون سوارکاری انتخاب شدند.

رییس فدراسیون سوارکاری: برگزاری انتخابات قانونی بود/ علت مخالفت وزارتخانه را نمی‌دانم!

رییس فدراسیون سوارکاری گفت، برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری قانونی و طبق اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی بود مسعود خلیلی درباره قانونی بودن برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری که امروز بدون حضور نمایندگان وزارت ورزش و جوانان و با وجود مخالفت این وزارتخانه برگزار شد، اظهار کرد: به نظر بنده قانونی بود و آنچه در اساسنامه و آیین نامه آمده رعایت شد و اگر مورد غیر قانونی وجود داشته دوستان به صورت مکتوب به ما اعلام کنند.

وی در خصوص علت مخالفت وزارت ورزش، تصریح کرد: علت مخالفت وزارتخانه را نمی‌دانم و دوستان باید اعلام کنند که به چه دلیل مخالف برگزاری انتخابات بوده‌اند.

رییس فدراسیون سوارکاری افزود: مباحثی پیش آمد و عنوان کردند ۲ نفر شکایت دارند و باید رسیدگی کنیم که چهارشنبه هفته گذشته این شکایت به دبیرخانه فدراسیون آمد و پاسخ فدراسیون از سوی وزارتخانه پذیرفته شد.

خلیلی با اشاره به اینگه مگر در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شورای شهر اگر کسی کاندیدا شد و اعتراض کرد تاریخ انتخابات به تعویق می‌افتد؟ عنوان کرد: در مورد کاندیداها وقتی معترض هستند یک مرجع باید رسیدگی کند و در همین راستا نامه‌ها رسید، پاسخ‌ها ارائه و پذیرفته شد.

وی در مورد دیر اعلام شدن تعویق انتخابات سوارکاری از سوی وزارت ورزش وزارت ورزش، اعلام کرد: این اتفاق از سوی وزارت ورزش صورت گرفته اما فدراسیون سوارکاری ۴۵ روز و ۲۰ روز پیش تاریخ انتخابات را ۲۱ خرداد اعلام کرد و دعوتنامه دادیم و رسید دعوتنامه‌ها نیز موجود است.

منبع ایسنا ۱۴۰۱۰۳۲۱۱۴۳۶۵ و ۱۴۰۱۰۳۲۱۱۴۴۸۸

 

موسسه حقوقی امیدنوید اولین مرجع رسیدگی به مسائل ورزشی در ایران

با مشاوره به ورزشکاران، مربیان و باشگاه ها از حقوق آنان دفاع می نماید

و شما را با اساتید برجسته و تخصصی حوزه حقوق ورزشی آگاه می نماید